Каталог товарів

Люстра стельова галогенна з пультом G4 20W CHR (BKL-709C/16)

  • В наявності: 22
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180753
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні, Розумні / Висота - 350mm / Діаметр - 700mm / Кількість джерел світла - 16 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал / Напруга - 220V / Потужність - 20W / смотреть все
Люстра в сучасному стилі BKL-709S/16 CHR може похвалитися своєю екстравагантністю та неординарністю. Її конструкція щільно прилягає до стелі, виглядає компактно і ненав'язливо. Виготовлена ​​вона з металу і скла, добре пропускає світло, роблячи його м'яким, злегка приглушеним, здатним надати приміщенню затишок і комфорт. Що стосується дизайну люстри, то тут майстри постаралися на славу. Тут і скляні прозорі камінчики, і хромоване покриття, що дає люстрі додатковий блиск, і металеві декоративні елементи у формі невеликих пелюсток. Люстра обладнана 16 маленькими плафонами у формі кулі. Плафони з безліччю зазорів, через які у включеному стані люстри буде пробиватися світло. До того ж, даний освітлювальний прилад має три режими освітлення, які перемикати ви зможете як за допомогою пульта управління, так і за допомогою звичайного вимикача. При першому режимі загорається 1\3 частина лампочок, при другому – 1\2, а при третьому – горить вся люстра. Таким чином, ви зможете регулювати яскравість освітлення в залежності від ситуації, потреб і настрою. Повісити її можна як у вітальні, так і в іншій кімнаті. Для роботи люстри необхідно використовувати 16 галогенних капсульних ламп з цоколем G4 потужністю 20 Вт.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні, Розумні
Висота 350mm
Діаметр 700mm
Кількість джерел світла 16
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал
Напруга 220V
Потужність 20W
Призначення Для Вітальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Хром
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP20
Технічні особливості З пультом
Тип Стельові
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Асиметрична
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Куля
Цоколь G4
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги