0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна для кухні E27 60W BK (BKL-274S/1)

  • 138
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180157
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні, З абажуром / Тип - Підвісні / Стиль - Кантрі / Призначення - Для Кухні, Для Передпокою / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Чорний / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Більше 600mm / смотреть все

Модель кухонної люстри BKL-274S/1 – відмінний вибір для освітлення великих кімнат або спалень. Важить така люстра 1 кг, висота дорівнює 750 мм, а діаметр даного товару – 165 мм. Ширина люстри до 40 см. Торгова марка даного товару – Brille. Під час вибору люстри важливо врахувати її робочу потужність, так для даної моделі вона буде дорівнювати 60 Вт. Розмістити таку люстру можна у спальні, вітальні. Стиль такої люстри кантрі. Має форму кола.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні, З абажуром
Тип Підвісні
Стиль Кантрі
Призначення Для Кухні, Для Передпокою
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Чорний
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Лоза, Метал, Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз
Серія BKL-274
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Конус
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Висота 750mm
Діаметр 165mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%