Каталог товарів

Люстра підвісна з абажуром E27 60W BK (BKL-119S/5)

  • В наявності: 19
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180573
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - З абажуром / Висота - 950mm / Діаметр - 700mm / Кількість джерел світла - 5 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Дерево, Метал / Матеріал плафона - Дерево, Папір / Напруга - 220V / смотреть все

Люстра BKL-119S/5 стане гарною прикрасою заміського будинку або котеджу, її можна повісити в альтанці, або на літній терасі. Конструкція люстри поєднує в собі дерев'яні елементи і елементи з дизайнерського паперу, що зовні нагадує тканину з мішковини. Люстра має один плафон, який розсіює м'яке, злегка приглушене світло. Якраз таке світіння необхідно для того, щоб освітити веранду або терасу. А якщо ви захочете почитати книгу або пресу, то можете доповнити люстру настільною лампою, виконану в такому ж стилі. Дизайн люстри-підвісу не передбачає декоративних елементів. Для роботи люстри необхідно п'ять лампочок з цоколем Е27 потужністю 60 Вт.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид З абажуром
Висота 950mm
Діаметр 700mm
Кількість джерел світла 5
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Дерево, Метал
Матеріал плафона Дерево, Папір
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Вітальні, Для Кухні, Для Спальні
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Чорний
Колір плафона Жовтий, Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Класичний, Східний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Підвісні
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Куля
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги