0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра стельова кована флористика E14 60W BR (BKL-182C/2)

  • 19
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180770
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Стиль - Кантрі, Флористика / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Коричневий / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - До 300mm / Гарантія - 12 місяців / смотреть все

Пропонуємо вашій увазі ковану люстру BKL-182S/2! Такі люстри просто вражають своєю красою і витонченістю, вони виконані в класичному стилі, і, найчастіше, нагадують люстри королівської епохи, які зовсім недавно прикрашали опочивальню знатного царя. Виготовлені методом гарячого кування, вони гарантують довговічну і надійну службу своєму господареві. Основа нашої моделі металева, коричневого кольору, а плафони з потовщеного скла кольору слонової кістки, в формі дзвіночків. Люстра дуже компактно і акуратно прилягає до стелі, це ідеальний варіант для власників житла з низькими стелями. Джерелом світла в люстрі виступають дві лампи з цоколем Е14. Звичайно, такий варіант підійде для інтер'єрів, виконаних в класичному зразку, а помістити її можна в спальну кімнату або вітальню. Сміливо замовляйте цю люстру і, повірте на слово, ваш вибір не змусить вас шкодувати ні на секунду!

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Стиль Кантрі, Флористика
Призначення Для Вітальні, Для Спальні
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Коричневий
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі До 300mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків 2
Колір плафона Бежевий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія BKL-182
Форма Овальна
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Квітка
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 2
Матеріал Метал
Ширина 250mm
Висота 190mm
Довжина 150mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%