Каталог товарів

Люстра підвісна галогенна G4 20W CH (BR-01169S/5)

  • В наявності: 57
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  172283
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 1150mm / Діаметр - 150mm / Кількість джерел світла - 5 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / смотреть все
Ми всі намагаємося облаштувати свій будинок та, щоб відчувати себе в ньому комфортно і затишно. Підбираємо зручні меблі, красиві фіранки, на стіни вішаємо картини або фотографії в рамках, на підвіконнях розставляємо кімнатні квіти. Та не тільки на підвіконнях, біля комп'ютера, телевізора, в кутку на підлозі. Квіти налаштовують нас на доброзичливий лад, піднімають настрою. Сьогодні прикрасити квітами можна навіть стеля. Ви запитаєте як? Відповідь буде досить простий? в ролі прикраси стелі, ми пропонуємо вам використовувати люстру BR-01 169S/5. Дана люстра? це не просто освітлювальний прилад, це цілий витвір мистецтва. Люстра-подвес виготовлена ​​з металу і скла, являє собою скляну колбу в формі циліндра. Усередині колби знаходиться п'ять маленьких скляних плафонів у вигляді квіткових бутонів блакитного, бузкового та білого кольору. Для роботи люстри необхідно п'ять лампочок з цоколем G4 потужністю 20 Вт. Дуже ефектно виглядає люстра у включеному режимі. З такий люстрою кімната перетвориться до невпізнання, і буде радувати вас і ваших гостей. У даній люстрі можна замінити галогенні лампи на світлодіодні, при цьому ви зможете економити електроенергію і забути про заміну джерела світла на багато років. При заміні галогенною лампи на світлодіодну слід пам'ятати: лід лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80; колірна температура на рівні 2700-6500К; потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижча за потужність галогенною лампи, яку потрібно замінити; якщо в маркуванні галогенною лампи зазначено робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В, якщо 220 В, то і на лід – 220 В.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 1150mm
Діаметр 150mm
Кількість джерел світла 5
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 20W
Призначення Для Бару, Для Кухні, Для Передпокою
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Безбарвний, Різнобарвний
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вгору і вниз
Стиль Мінімалізм, Флористика
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Підвісні
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Циліндр
Цоколь G4
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги