0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра свічка підвісна кришталева E14 40W CH (BCL-264S/8)

  • 21
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186335
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Кришталеві / Тип - Підвісні, Свічки / Стиль - Класичний, Палацовий / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу / Потужність - 40W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Хром / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Більше 600mm / смотреть все
Під час купівлі BCL-264S/8 люстра кришталева ви можете також купити всі необхідні комплектуючі до неї у нас на сайті. Вага становить 11,3 кг, висота люстри – 1350 мм, діаметр – 750 мм. Ширина люстри – від 60 до 90 см. Придбання люстри – це складний процес, але його для вас зможе полегшити ТМ Brille. Потужність – 40 Вт. Така люстра підходить у спальню, вітальню. Стиль такої люстри – класичний. Має форму кола.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Кришталеві
Тип Підвісні, Свічки
Стиль Класичний, Палацовий
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Потужність 40W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Хром
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Безбарвний
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору і в сторони
Серія BCL-264
Форма Кругла
Форма колби лампи C35-T, C37
Форма лампи Свічка, Свічка на вітрі
Форма плафону Без плафону
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 8
Матеріал Метал
Висота 1350mm
Діаметр 750mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%