Каталог товарів

Люстра підвісна галогенна G4 20W CH (BR 02 077/2)

  • В наявності: 30
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  174103
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 350mm / Довжина - 100mm / Кількість джерел світла - 2 / Кількість ріжків - 2 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 12V / смотреть все
Простоту, невагомість і легкість таїть в собі люстра-підвіс BR-02 077/2L. Для виготовлення люстри майстри традиційно поєднували метал і скло. Такий вибір обумовлений в першу чергу тим, що скло добре пропускає світло, за ним легко доглядати, а сучасні технології дозволяють зробити скло найвищої якості. Люстра являє собою підвісну конструкцію з двома скляними плафонами у формі кулі, вони невеликого розміру, в їх дизайні відсутні декоративні елементи. Для роботи люстри необхідно дві лампи з цоколем G4 потужністю 20 Вт. Люстра подарує вам м'яке, приємне для сприйняття світіння, яке допоможе розслабитися після важкого робочого дня. Разом з люстрою можна таже використовувати бра або настільну лампу, виконаними в таом ж стилі, добре вона буде виглядати і з торшером. При заміні галогенною лампи на світлодіодну слід пам'ятати: лід лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80; колірна температура на рівні 2700-6500К; потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижча за потужність галогенною лампи, яку потрібно замінити; якщо в маркуванні галогенною лампи зазначено робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В., якщо 220 В, то і на лід – 220 В. Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 350mm
Довжина 100mm
Кількість джерел світла 2
Кількість ріжків 2
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 12V
Потужність 20W
Призначення Для Бару, Для Кухні, Для Спальні
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Білий, Безбарвний
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз
Стиль Лофт
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Підвісні
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма колби лампи G
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Багатоформна
Цоколь G4
Ширина 190mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги