Каталог товарів

Шинопровід трифазний HD-15 TR

  • В наявності: 256
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  152027
Характеристики товара: Висота - 35mm / Довжина - 930mm / Клас захисту - I / Напруга - 220V / Потужність - 200W / Призначення - Для Натяжної стелі, Для Трекових світильників / Додаткові характеристики: Група товарів - Шинопровід / Монтаж - Накладний / Ступінь захисту оболонки - IP20 / Форма - Прямокутна / смотреть все

Шинопровід трифазний HD-15 TR призначений для того, щоб організовувати акцентне освітлення з можливістю швидкої перестановки джерел світла у приміщеннях з великою площею. Трифазний шинопровід HD-15 TR застосовують для підключення освітлювальних приладів загальною потужністю до 200 W. Трифазна система шинопроводу використовує три дроти для передачі електроенергії та забезпечує більш рівномірний розподіл навантаження по всій системі, дозволяючи встановлювати потужніші світильники і розташовувати їх на більшій відстані один від одного. У цій системі світильники можна вмикати в різній конфігурації - послідовно один за одним або через один-два. Такий шинопровід ідеально підходить для використання в комерційних та промислових будівлях, де потрібна велика потужність освітлення. Перевага таких виробів полягає в тому, що їх легко розбирати та збирати, отже, можна без проблем переставити та швидко змонтувати електромагістраль у новому місці.

Для створення потрібної конфігурації із трифазним шинопроводом HD-15TR можна використовувати різні типи з'єднань: прямі – арт. 152033, кутові та гнучкі - арт. 152029, арт. 152030, розгалужувальні - арт. 152031 та заглушку з струмопідводом, яка призначена для підключення електричного кабелю до шини.- арт. 152032.
Кріпильні елементи, які використовуються для кріплення шинопроводу до стелі або стіни можуть включати також тримачі, гвинти, шурупи, анкери - арт. 176136. Важливо звернути увагу на конкретні вимоги для комплектуючих конкретної системи та дотримуватись відповідних інструкцій з монтажу та встановлення.

Детальніше ознайомитися з тим, як підключити трековий світильник, можна тут.

Характеристики товара
Висота 35mm
Довжина 930mm
Клас захисту I
Напруга 220V
Потужність 200W
Призначення Для Натяжної стелі, Для Трекових світильників
Додаткові характеристики
Група товарів Шинопровід
Монтаж Накладний
Ступінь захисту оболонки IP20
Форма Прямокутна
Ширина 45mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія