Каталог товарів

Гірлянда дюралайт вулична LED RGB 220V 4.4W SMD5050 MULTI IP44 (BY-015/4)

  • 85
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  183738
Основні Характеристики: Кількість світлодіодів - 39 / Характеристики товара: Індекс передачі кольору - >80Ra / Відтінок (колір) світіння - RGB / Вид - Світлодіодні / Висота - 12mm / Довжина - 1000mm / Матеріал - Силікон / Напруга - 220V / Потужність - 4.4W / Призначення - Для Бару, Для Даху, Для Дачі, Для Фасаду, На Двері, На Камін / смотреть все

Гірлянда дюралайт вулична LED RGB 220V 4.4W SMD5050 MULTI IP44 (BY-015/4) — це гнучкий шнур, що світиться, всередині якого знаходяться світлодіоди. Сьогодні з його допомогою підсвічують фасади будівель, вітрини, різні вивіски, інтер'єри житлових приміщень, кафе і ресторанів. Він дуже економічний, бо споживає електроенергію в 10 разів менше, ніж традиційні лампочки розжарювання і в 2 рази менше, ніж енергозберігаючі люмінесцентні. Крім економічності, дюралайт може похвалитися і довговічністю. Дюралайт практичний у використанні, він водонепроникний, стійкий до механічних і атмосферних впливів. Дюралайт можна різати (мінімальна довжина – 2 м) і з'єднувати частинами за допомогою коннектора, створюючи різноманітні фігурні світлові об'єкти. Монтувати його можна як на вертикальну, так і на горизонтальну поверхню. Дюралайт можна згинати під будь-яким кутом, нарощувати за допомогою спеціальних з'єднувачів, без пайки, світло поширюється на 360°. Робіть своє життя яскравішим разом з дюралайтом від ТМ Brille!

Дюралайт має ступінь захисту оболонки IP44, що означає захист від проникнення всередину бризок води і твердих сторонніх предметів, а також стійкість до механічних та атмосферних впливів. IP44 передбачає використання гірлянди дюралайт на вулиці, але тільки під навісом, коли виключене пряме попадання води. Наприклад, такою гірляндою можна прикрасити фасад будинку вздовж даху, який захистить виріб від дощу чи снігу. Також її можна розмістити на терасі та в альтанці з накриттям або на вхідних дверях.

Основні Характеристики
Кількість світлодіодів 39
Характеристики товара
Індекс передачі кольору >80Ra
Відтінок (колір) світіння RGB
Вид Світлодіодні
Висота 12mm
Довжина 1000mm
Матеріал Силікон
Напруга 220V
Потужність 4.4W
Призначення Для Бару, Для Даху, Для Дачі, Для Фасаду, На Двері, На Камін
Тип світлодіода DIP
Додаткові характеристики
Група товарів Дюралайт
Кут розсіювання 360°
Світловий потік (люмен) 350lm
Ступінь захисту оболонки IP44
Ширина 10mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Аналоги