0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна галогенна для кухні GU10 35W GY (NOWODVORSKI 9697S/1)

  • 1
  • Виробник:  Nowodvorski
  • Модель:  9697
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Галогенні / Стиль - Мінімалізм / Призначення - Для Кухні / Потужність - 35W / Тип лампи - Галогенна, Світлодіодна / Колір - Сірий / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Більше 600mm / Гарантія - 12 місяців / смотреть все
Підвісний світильник NOWODVORSKI 9697 підходить для сучасного інтер'єру, оформленого в стилі лофт або хай-тек. Модель складається із металевого каркасу та бетонного плафона в формі шестикутника. Підвіс має оплетений кабель. Для роботи світильника потрібна одна галогенна лампочка з цоколем GU10 потужністю 35 W. Стриманий сірий колір і геометрична форма – те, що потрібно для функціонального інтер'єра. Світильник буде добре виглядати у вітальнях і передпокоях з високими стелями, в студіях і ресторанах.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Галогенні
Стиль Мінімалізм
Призначення Для Кухні
Потужність 35W
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Колір Сірий
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Сірий
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Бетон
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія 9697
Форма Асиметрична
Форма колби лампи MR16
Форма лампи Спеціальна, Циліндрична
Форма плафону Куля
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь GU10
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Висота 1300mm
Діаметр 110mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%