Каталог товарів

Люстра підвісна для кухні E27 60W WH (NOWODVORSKI 6342S/1)

  • В наявності: 2
  • Виробник:  Nowodvorski
  • Модель:  6342
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 1500mm / Діаметр - 250mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал / Напруга - 220V / смотреть все
Люстра NOWODVORSKI 6342 – оригінальний світильник для вітальні або передпокою. Він буде добре виглядати в сучасному інтер'єрі. Каркас і плафон білого кольору виготовлені з металу. Плафон за формою нагадує діамант, до нього прикріплений яскравий червоний провід. Для роботи люстри потрібна одна лампочка з цоколем E27 потужністю 60 Вт. Підходять світлодіодні, енергозберігаючі або лампочки розжарювання. Рекомендуємо використовувати світлодіодні лампи, вони не нагріваються, не випромінюють шкідливих речовин і споживають мало електроенергії.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 1500mm
Діаметр 250mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Кухні
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Білий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Мінімалізм, Хай-тек
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Асиметрична
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Багатокутник
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги