Каталог товарів

Люстра підвісна галогенна для кухні GU10 35W WH (NOWODVORSKI 6024S/1)

  • В наявності: 3
  • Виробник:  Nowodvorski
  • Модель:  6024
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 850mm / Діаметр - 120mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал / Напруга - 220V / смотреть все
Підвісний світильник NOWODVORSKI 6024 – стильна прикраса вашого будинку. Він гарно виглядатиме в передпокої або над барною стійкою на кухні. Світильник складається з одного металевого плафона білого кольору, до якого кріпиться червоний провід. Для роботи моделі підходить галогенна або світлодіодна лампа з цоколем GU10 потужністю 35 W. Лаконічний і в той же час яскравий світильник ефектно доповнить інтер'єр креативного простору кафе або бару.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 850mm
Діаметр 120mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал
Напруга 220V
Потужність 35W
Призначення Для Кухні
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Білий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Мінімалізм
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма колби лампи MR16
Форма лампи Спеціальна, Циліндрична
Форма плафону Куля
Цоколь GU10
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги