Каталог товарів

Люстра стельова галогенна кришталева G9 40W G (CR-306C/4)

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  195064
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні, Кришталеві / Висота - 210mm / Довжина - 300mm / Кількість джерел світла - 4 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Кришталь / Напруга - 220V / смотреть все

Люстра CR-306C/4SAO PB – яскрава представниця класичних люстр. Цю люстру можна повісити в будь-якій кімнаті, оскільки її габарити це дозволяють. Володіє дана люстра міцним металевим каркасом, який покритий золотою фарбою і являє собою форму квадрата. До нього кріпляться прозорі кришталеві підвіски, які місцями чергуються з краплями янтарного кольору. Плафони відкритого типу оснащені чотирма галогенними капсульними лампами з цоколем G9 потужністю 40 Вт. Вага цієї люстри невелика, проте треба бути обережним при транспортуванні і установці. оскільки це джерело світла дуже крихке за рахунок відкритості лампочок і структури підвісок. З люстрою CR-306C/4SAO PB відмінно виглядатиме бра або настільна лампа виконані в таком ж стилі. У даній люстрі можна замінити галогенні лампи на світлодіодні, при цьому ви зможете економити електроенергію і забути про заміну джерела світла на багато років. При заміні галогенною лампи на світлодіодну слід пам'ятати: LED лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80; температура кольорів – на рівні 2700-6500К; потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижча за потужність галогенної лампи, яку потрібно замінити; якщо в маркуванні галогенної лампи зазначено робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В, якщо 220 В, то і на LED – 220 В. Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні, Кришталеві
Висота 210mm
Довжина 300mm
Кількість джерел світла 4
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Потужність 40W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі До 300mm
Група товарів Люстра
Колір Золотистий
Колір плафона Різнобарвний
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Прямокутна
Форма лампи Капсульна, Кукурудза, Спіральна
Форма плафону Каскад
Цоколь G9
Ширина 300mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги