Каталог товарів

Люстра стельова галогенна G4 20W(21012-06/6)

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  194205
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 200mm / Довжина - 860mm / Кількість джерел світла - 6 / Призначення - Для Передпокою / Тип лампи - Галогенна, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Люстра / Лампа в комплекті - Ні / Напрямок світла - Вниз і в сторони / смотреть все

Люстра галогенна Block 6*20W G4,12V 21012-06 виготовлена ​​зі скла і металу. Металевий корпус та основа мають золотисте покриття. Люстра підійде для освітлення житлових приміщень: вітальні, спальні, передпокою. Модель встановлюють на стелю за допомогою монтажної планки. Скляні плафони та золотистий каркас вдало поєднуються й роблять освітлювальний пристрій дуже стильним. Для роботи люстри потрібні 6 лампочок з цоколем G4 потужністю 20 Вт. Можна використовувати галогенні або світлодіодні джерела світла. Освітлювальний пристрій має клас захисту корпусу IP20, тому його можна використовувати тільки для внутрішнього освітлення.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 200mm
Довжина 860mm
Кількість джерел світла 6
Призначення Для Передпокою
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Люстра
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Техно
Ступінь захисту оболонки IP20
Форма Прямокутна
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Куб
Цоколь G4
Ширина 120mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги