Каталог товарів

Люстра підвісна для вітальні E14 25W GY (AL-304S/6)

  • В наявності: 3
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  194056
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 500mm / Довжина - 700mm / Кількість джерел світла - 6 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Штучний камінь / Напруга - 220V / смотреть все
Люстра AL-304L/6 виготовлена ​​з алебастру і металу. Алебастр – це різновид гіпсу, він досить м'який, білого кольору. Виробам з нього легко можна надати будь-яку форму. Ще наші предки робили з цього матеріалу надзвичайно красиві фігури. Напівпрозорість алебастру дозволяє використовувати його замість скла, він добре пропускає світло, наповнюючи кімнату океаном приємного і м'якого світіння. Люстра являє собою металеву підвісну конструкцію кольору латунь, до якої прикріплений один плафон прямокутної форми з алебастру. Для роботи люстри необхідно 6 лампочок з цоколем Е14 потужністю 25 Вт. Люстра з алебастру призначена для створення світлового фону, тонового забарвлення інтер'єру, тому в поєднанні з нею бажано використовувати торшери, настільні лампи або бра.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 500mm
Довжина 700mm
Кількість джерел світла 6
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Штучний камінь
Напруга 220V
Потужність 25W
Призначення Для Вітальні, Для Кабінету, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Група товарів Люстра
Колір Сірий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Хай-тек
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Дизайнерські, Підвісні
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Прямокутна
Форма колби лампи A40, G45, T30
Форма лампи Кукурудза, Куляста, Свічка
Форма плафону Квадрат
Цоколь E14
Ширина 365mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги