Каталог товарів

Люстра підвісна свічка E14 60W CH (BCL-415S/8)

  • В наявності: 6
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186531
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 700mm / Діаметр - 650mm / Кількість джерел світла - 8 / Кількість ріжків - 8 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Напруга - 220V / Потужність - 60W / смотреть все
Якщо ви зараз читаєте ці рядки, ви хочете прикрасити свій інтер'єр чимось по-справжньому стильним і красивим, без надмірностей іта зайвих пишнот.Ви звернулися за адресою, адже в нашому асортименті є люстра в класичному стилі BCL-415S/8. Люстра виготовлена ​​з металу і скла, її дизайн позбавлений надлишку декоративних елементів, виглядає вона стримано, лаконічно, невагомо. Її висоту ви зможете регулювати самостійно за допомогою металевого ланцюга, шляхом видалення або додавання ланок. На металевому хромованому каркасі знаходяться кріплення для ламп, поміщені в скляні прозорі чашечки. Така конструкція люстри візуально нагадує старовинний канделябр, тільки замість свічок необхідно використовувати лампи. Для того, щоб люстра виглядала гармонійно і цілісно, краще використовувати лампи свічкоподібної форми. Їх необхідно вісім штук з цоколем Е14 потужністю 60 Вт кожна. Така люстра знайде собі місце як в класичному інтер'єрі, так і в сучасному.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 700mm
Діаметр 650mm
Кількість джерел світла 8
Кількість ріжків 8
Клас захисту I
Матеріал Метал
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла Вгору і в сторони
Стиль Техно
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Підвісні, Свічки
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи C35-T, C37
Форма лампи Свічка, Свічка на вітрі
Форма плафону Без плафону
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги