0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра торт стельова E14 40W G (BCL-406C/5)

  • 4
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186501
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Кришталеві / Тип - Стельові, Торт / Стиль - Класичний / Призначення - Для Вітальні, Для Натяжної стелі, Для Передпокою, Для Спальні / Потужність - 40W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Золотистий / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - До 300mm / смотреть все
Для великих приміщень, виконаних в класичному стилі відмінно підійде люстра в палацовому стилі від ТМ Brille моделі BCL-406S/5. Володарка високої якості і надзвичайно красивого дизайну, люстра виготовлена ​​з металу і скла. Виконана вона у формі тарілки та щільно прилягає до стелі. Дану модель можна монтувати на стелю будь-якої висоти і це не створить жодних труднощів за рахунок своєї відносно невеликої ваги. Конструкція даної люстри представлена ​​підставою з надійного металу. На ній розташований плафон зі скла високої якості. Він прикрашений акуратним стриманим візерунком в класичному стилі. За плафоном знаходиться джерело світла, а саме п'ять лампочок розжарення з цоколем Е14 потужністю 40 Вт кожна. Люстра BCL-407S/5 буде прекрасно прикрашати житлові кімнати, зали, холи тощо. Цю модель чудово доповнять настінні світильники з білими матовими плафонами.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Кришталеві
Тип Стельові, Торт
Стиль Класичний
Призначення Для Вітальні, Для Натяжної стелі, Для Передпокою, Для Спальні
Потужність 40W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Золотистий
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі До 300mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія BCL-406
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Чаша
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 5
Матеріал Метал
Висота 250mm
Діаметр 400mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%