Каталог товарів

Люстра підвісна з абажуром класична E14 60W CH (BCL-309S/8)

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186390
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - З абажуром, Кришталеві / Висота - 1800mm / Діаметр - 800mm / Кількість джерел світла - 8 / Кількість ріжків - 8 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Кришталь, Тканина / Напруга - 220V / смотреть все
Дозвольте представити вам надзвичайно красивий і довговічний освітлювальний прилад – люстру в класичному стилі BCL-309S/8. Саме ця люстра додасть інтер'єру родзинки, забезпечить комфортні умови для відпочинку, читання, перегляду телевізора. Майстри виготовили дану люстру не тільки для освітлення приміщень, а й для їх прикраси. Для виготовлення люстри традиційно використовували метал і скло, а для м'якого освітлення додали ще й тканину. Конструкція люстри складається з металевого фігурного хромованого каркаса і восьми тканинних плафонів в формі абажурів коричневого кольору. Додаткові скляні підвіски з гранованими прозорими камінчиками надають люстрі святковий і шикарний вид. Скляні елементи по-особливому заломлюють промені світла, які гратимуть різнокольоровими відблисками по всій кімнаті – на стінах, меблях, різних предметах декору. Для її роботи необхідно використовувати вісім лампочок з цоколем Е14 потужністю 60 Вт. Висоту люстри ви зможете регулювати самостійно за допомогою металевого ланцюга, шляхом видалення або додавання ланок. Повісити люстру ви зможете як у вітальні, та і над обіднім столом. Поспішайте до нас, адже цей освітлювальний прилад чекає саме на вас!

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид З абажуром, Кришталеві
Висота 1800mm
Діаметр 800mm
Кількість джерел світла 8
Кількість ріжків 8
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Кришталь, Тканина
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла Вгору і вниз
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, G45, T30
Форма лампи Кукурудза, Куляста, Свічка
Форма плафону Трапеція
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги