Каталог товарів

Люстра підвісна з абажуром класична E14 60W CH (BCL-303S/8)

  • В наявності: 8
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186376
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - З абажуром, Кришталеві / Висота - 1600mm / Діаметр - 900mm / Кількість джерел світла - 8 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Кришталь, Тканина / Напруга - 220V / Потужність - 60W / смотреть все
Люстра BCL-303S/8 – одна з яскравих представниць класичного стилю в інтер'єрі. Респектабельний шик, розкішну елегантність, стильну витонченість зможе додати в інтер'єр вашого будинку ця неземної краси люстра. Виготовлена ​​вона з металу і скла, її конструкція складається з металевого хромованого каркаса і восьми тканинних плафонів-абажурів чорного кольору. Завдяки тканинним плафонам, світло буде м'яким, злегка приглушеним. Додатково люстра декорована скляними гранованими камінчиками довгастої форми чорного кольору. У включеному стані люстра буде переливатися райдужними відблисками, наповнюючи кімнату затишком і комфортом. Для роботи люстри необхідно використовувати вісім лампочок з цоколем Е14 потужністю 60 Вт. Люстру можна повісити у вітальні, спальні, над обіднім столом. Вона повинна поєднуватися зі шторами і обробкою стін – так дизайн інтер'єру будинку буде виглядати закінченим і гармонійним. Класичний стиль завжди в моді, тому можете бути певні в тому, що люстра ніколи не втратить свою актуальність.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид З абажуром, Кришталеві
Висота 1600mm
Діаметр 900mm
Кількість джерел світла 8
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Кришталь, Тканина
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Чорний
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла Вгору і вниз
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, G45, T30
Форма лампи Кукурудза, Куляста, Свічка
Форма плафону Трапеція
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги