Каталог товарів

Люстра свічка підвісна кришталева E14 20W CH (BCL-270S/15)

  • В наявності: 21
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186341
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Кришталеві / Висота - 1200mm / Діаметр - 800mm / Кількість джерел світла - 15 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Кришталь / Напруга - 220V / Потужність - 20W / смотреть все
На той час, коли ваші знайомі, друзі, колеги по роботі будуть бігати по магазинах у пошуках нового, а головне – якісного освітлювального приладу, вашу вітальню вже буде прикрашати чудова люстра BCL-270S/15 E14. Люстра виконана в класичному стилі, виглядає розкішно і по-особливому загадково. Вона не тільки буде радувати вас і ваших близьких своєю красою, а й забезпечить дому яскраве освітлення, яке не буде засліплювати очі, а ви, відповідно, відчувати дискомфорт. Виготовлена ​​вона з металу і скла, її висоту ви зможете самостійно регулювати за допомогою металевого ланцюга. Що стосується дизайну люстри, то про нього можна говорити годинами: він заворожує, манить до себе погляд. Її металевий каркас декорований безліччю різних скляних підвісок і ланцюжків. Замість традиційних скляних плафонів, каркас обладнаний кріпленнями для ламп, які формою нагадують старовинні канделябри. Для створення ефекту старовини рекомендуємо використовувати лампи свічкоподібної форми. Завдяки безлічі скляних гранованих декоративних елементів, ви зможете щовечора спостерігати надзвичайно красиву гру світла, бо світло, що випромінюється лампами, буде відбиватися різнокольоровими відблисками. Для роботи люстри необхідно використовувати 15 лампочок з цоколем Е14 потужністю 40 Вт. Фантазуйте, дивуйте своїх близьких, творіть казку кожен день!

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Кришталеві
Висота 1200mm
Діаметр 800mm
Кількість джерел світла 15
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Потужність 20W
Призначення Для Вітальні, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла Вгору і в сторони
Стиль Класичний, Палацовий
Ступінь захисту оболонки IP20
Технічні особливості Без плафона
Тип Підвісні, Свічки
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма колби лампи C35-T, C37
Форма лампи Свічка, Свічка на вітрі
Форма плафону Без плафону
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги