0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра стельова торт кришталева E14 40W G (BCL-206C/30)

  • 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186273
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Кришталеві / Тип - Стельові, Торт / Стиль - Палацовий / Призначення - Для Вітальні, Для Холу / Потужність - 40W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Золотистий / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Від 300 До 600mm / смотреть все
Великі люстри в класичному стилі є атрибутами розкоші і багатства. Вони надають приміщенню особливого святкового і помпезного вигляду. Люстра BCL-206S/30 E14 відноситься до люстр палацового стилю, оскільки її розмір не дозволяє вішати цю люстру в квартирах і інших малогабаритних приміщеннях. Вона буде добре виглядати в будь-яких урочистих залах, музеях, театрах та інших приміщеннях з високими стелями. Для виготовлення люстри майстри виграшно поєднали два матеріали: камінь і штучний кришталь. Металевий каркас золотистого кольору забезпечує надійне кріплення люстри до стелі. Люстра виготовлена ​​у формі кола, в її дизайні чергуються прозорі кришталеві елементи з елементами з білого каменю. Таке поєднання виглядає дуже ефектно, кришталеві елементи сприяють більшому розсіюванню світла. Додатково люстра декорована кришталевими камінцями, які розташовані по периметру люстри і в центрі. Люстра розрахована на 30 лампочок з цоколем Е14 потужністю 40 Вт.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Кришталеві
Тип Стельові, Торт
Стиль Палацовий
Призначення Для Вітальні, Для Холу
Потужність 40W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Золотистий
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 600W
Матеріал плафона Кришталь, Штучний камінь
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія BCL-206
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Чаша
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 30
Матеріал Метал
Висота 350mm
Діаметр 1000mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%