Каталог товарів

Люстра стельова торт кришталева E27 60W G (BCL-047C/8)

  • В наявності: 19
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186054
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Кришталеві / Висота - 200mm / Діаметр - 500mm / Кількість джерел світла - 8 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Кришталь / Напруга - 220V / смотреть все
BCL-047S/8 – це не просто люстра, а цілий витвір мистецтва, в її дизайні немає дрібниць, всі елементи гармонійно поєднуються між собою, складаючи єдину композицію. Ще в далекому XVIII столітті люстрами такого плану було прийнято прикрашати приміщення, призначені для різних урочистостей і пишних прийомів. І ось, сьогодні кожен з нас може дозволити собі прикрасити вітальню таким чудовим освітлювальним приладом. Матеріалами для виготовлення люстри послужили метал і скло. Конструкція люстри складається з металевого золотистого каркаса, по периметру якого розташовані скляні елементи довгастої форми, які, власне, утворюють плафон. Люстра кругла, щільно прилягає до стелі. Плафон люстри закритої форми, завдяки скляним елементам буде добре пропускати світло. Для роботи люстри необхідно використовувати вісім ламп. Вішати таку люстру краще у великих приміщеннях з високими стелями, щоб вона не обтяжувала його зовнішній вигляд, а, навпаки, доповнювала дизайн інтер'єру. Поспішайте до нас за люстрою, адже майстри виготовили її саме для вас! Тіште свій погляд і погляд ваших близьких протягом багатьох років!

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Кришталеві
Висота 200mm
Діаметр 500mm
Кількість джерел світла 8
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі До 300mm
Група товарів Люстра
Колір Золотистий
Колір плафона Білий, Жовтий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Стельові, Торт
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма колби лампи A55, C35, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Чаша
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги