Каталог товарів

Люстра стельова торт кришталева E14 60W G (BCL-063C/13)

  • 4
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186012
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Кришталеві / Висота - 430mm / Діаметр - 700mm / Кількість джерел світла - 13 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Кришталь / Напруга - 220V / смотреть все
Кришталеві люстри колись були невід'ємною частиною інтер'єру шикарних царських приміщень, виконаних в стилі бароко. І зараз вони асоціюються у нас з чимось великим і помпезним. Люстри з кришталю відрізняються міцністю і особливим блиском. Велика люстра в палацовому стилі BCL-063S/13 призначена для використання як основне джерело світла в урочистих залах, музеях, театрах. Вона зможе окрасити сіре і похмуре приміщення, наповнить його новими яскравими фарбами. Виготовлена ​​люстра зі штучного кришталю. Конструкція люстри має форму кола, щільно прилягає до стелі, декорована прозорими кришталевими елементами. Центр люстри прикрашає кришталева підвіска. Для роботи люстри необхідна 13 лампочок з цоколем Е14 потужністю 60 Вт. Люстра гарно розсіює світло, а за допомогою численних граней кришталю створюється ефект блиску, що відтворює неповторне відчуття свята.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Кришталеві
Висота 430mm
Діаметр 700mm
Кількість джерел світла 13
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Вітальні, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Група товарів Люстра
Колір Золотистий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 600W
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Палацовий
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Стельові, Торт
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Чаша
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги