Каталог товарів

Світлодіодна стрічка вологозахищена теплий відтінок 12V 4.8W 3528 WW IP65 1m (BY-008/60)

  • В наявності: 3
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  183809
Основні Характеристики: Кількість світлодіодів - 60 / Характеристики товара: Індекс передачі кольору - >80Ra / Відтінок (колір) світіння - Теплий (2700-3500К) / Вид - Світлодіодні / Висота - 3mm / Довжина - 1000mm / Матеріал - Силікон / Напруга - 12V / Потужність - 4.8W / Призначення - Для Ванної, Для Гардеробної, Для Даху, Для Дачі, Для Кухні, Для Рекламних конструкцій, Для Сходів, Для Фасаду, На Дерево / смотреть все

Світлодіодну стрічку BY-008/60 1m LEDx1m 3528 Warm WHite теплого світіння застосовують для підсвічування меблів, різноманітних дизайнерських елементів, робочої зони на кухні, картин, вітрин, вивісок, для прихованого додаткового підсвічування, для святкових ілюмінацій. Стрічка випускається бобіною (5м), продається в необхідній кількості, кратній 1 м. Стрічку можна різати, нарощувати до необмеженої довжини за допомогою пайки або за допомогою спеціального конектора. Поверненню підлягає тільки ціла бобіна. Для підключення потрібен блок живлення, що знижує напругу 220 до 12В. Про те, як вибрати блок живлення для світлодіодної стрічки читайте в нашому блозі. Стрічка обладнана світлодіодами типу SMD 3528, які випромінюють тепле біле світло зі світловим потоком 300 лм. Потужність стрічки становить 4, 8 Вт/м, розрахована для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 12 В. Стрічка має вологозахисне покриття (IP65), тому її сміливо можна використовувати на вулиці, для декорування і підсвічування фасадів різних будівель, в зовнішній рекламі . Світлодіодна стрічка BY-008/60 1m LEDx1m 3528 Warm WHite – найбільш зручний, економний і простий у використанні спосіб освітлення або підсвічування.

Ціна вказана за 1 метр стрічки.

Світлодіодні стрічки, як і будь-які електроприлади, бояться перегріву. Для їх охолодження рекомендується використовувати алюмінієві профілі. Вони відводять тепло та транспортують його назовні. Це значно збільшує термін роботи світлодіодних стрічок.

Детальніше про LED стрічки таи їх підключення ви можете прочитати в нашій статті та подивитись у відеоогляді

УВАГА! У разі несправності або проблем з продукцією 12-24V, ми з радістю надамо вам гарантійне обслуговування. Однак це можливо ТІЛЬКИ за умови використання повноцінних комплектів, які придбані в мережі магазинів Брілле.
Це пов'язано з тим, що лампочки та трансформатори (блоки живлення) 12-24V одного виробника розроблені з урахуванням технічних параметрів та особливостей один одного, що забезпечує їхню сумісність та оптимальне функціонування. Використання несумісних або неякісних трансформаторів може призвести до нестабільного живлення лампочок та світильників, їх неправильного функціонування та подальшої поломки.

LED стрічки з класом IP65/67/68 мають силіконове покриття, яке надає низку переваг. По-перше, такі вироби можна використовувати на вулиці, оскільки силікон має відмінні властивості стійкості до вологи та впливу навколишнього середовища. По-друге, силіконове покриття робить стрічку практичною у використанні і для її встановлення не обов'язково застосовувати профіль. Це полегшує процес монтажу. По-третє, стрічка з силіконовим покриттям легко очищається вологою серветкою, завдяки чому її зручно застосовувати для підсвітки в гардеробній чи на кухні.

Для того, щоб світлодіодні стрічки 12 В працювали автономно, їх можна підключити до 12-вольтового акумулятора або батарейок. Більш детальну інформацію про процес підключення можна знайти у статті нашого Блогу.

Основні Характеристики
Кількість світлодіодів 60
Характеристики товара
Індекс передачі кольору >80Ra
Відтінок (колір) світіння Теплий (2700-3500К)
Вид Світлодіодні
Висота 3mm
Довжина 1000mm
Матеріал Силікон
Напруга 12V
Потужність 4.8W
Призначення Для Ванної, Для Гардеробної, Для Даху, Для Дачі, Для Кухні, Для Рекламних конструкцій, Для Сходів, Для Фасаду, На Дерево
Тип світлодіода SMD 3528
Додаткові характеристики
Група товарів Світлодіодна стрічка
Кут розсіювання 120°
Світловий потік (люмен) 300lm
Ступінь захисту оболонки IP65
Тип Вуличні, Стельові
Ширина 8mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також