Каталог товарів

Настільна лампа в сучасному стилі кришталева BR-01 298T/6

  • В наявності: 2
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  181591
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні, Кришталеві / Висота - 500mm / Діаметр - 330mm / Кількість джерел світла - 6 / Клас захисту - II / Матеріал - Скло / Матеріал плафона - Кришталь / Напруга - 220V / Призначення - Для Вітальні, Для Ресторану / смотреть все
Якщо вам захотілося романтики серед нескінченної суєти робочих буднів, то не обов'язково чекати якогось свята чи вихідних. Відчуття романтики і комфорту може відвідувати вас щовечора, потрібно просто ввімкнути надзвичайно красиву настільну лампу BR-01 298T/6. Ця лампа подарує вам гарний настрій і прикрасить кімнату. Для виготовлення лампи майстри традиційно поєднали два матеріали: метал і скло. Металевий каркас настільної лампи декорований скляними стразами, які при включенні переливаються райдужними фарбами. Для роботи лампи необхідно 6 ламп з цоколем G4. Оригінальна і незвичайна форма лампи дозволяє помістити її в інтер'єр, виконаний в стилі hi-tech, мінімалізм, модерн. Також вона добре виглядатиме і в класиці.
Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні, Кришталеві
Висота 500mm
Діаметр 330mm
Кількість джерел світла 6
Клас захисту II
Матеріал Скло
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Призначення Для Вітальні, Для Ресторану
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Настільна лампа
Колір Безбарвний, Хром
Колір плафона Безбарвний, Хром
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла В сторони
Стиль Вінтаж
Ступінь захисту оболонки IP20
Технічні особливості На поверхню
Форма Конусна
Цоколь G4
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
П

Дякую Брилле за таку доречну настільну лампу!Добре пасує до люстри в нас схожа люстра на кухні! А ще вона у сонячний день гарно виблискує веселками!

Відповісти

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги