Каталог товарів

Люстра підвісна флористика E14 40W WH (BKL-508S/3)

  • 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180819
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Кількість джерел світла - 3 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 40W / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні / смотреть все
Тільки уявіть собі, як красиво буде виглядати ваш будинок, якщо в одну з кімнат, а найкраще в вітальню, повісити чудову люстру, виконану в стилі флористика BKL-508S/3. Відразу і вечірні сутінки зміняться на океан м'якого, затишного світла, і у вас настрій покращиться, і ви забудете про всі проблеми, які пережили за день. Хіба це не кращий спосіб перетворити обридлий дизайн будинку до невпізнання і при цьому не розпочинати грандіозний ремонт? Для виготовлення люстри майстри виграшно поєднали два матеріали: метал і скло. Завдяки металу і скла люстра досить міцна, вона прослужить вам протягом багатьох років, не втративши своєї актуальності. Що стосується дизайну люстри, то виконана вона в вигляді квіткової композиції, але в досить незвичній формі. Металеві стебла з пелюстками світло-зеленого кольору переплетені межу собою і утворюють великий квітковий куля. Крім пелюсток і стебел куля складається з невеликих квіткових бутонів рожевого кольору. Висоту люстри можна регулювати за допомогою металевого ланцюга шляхом видалення або додавання ланок. Для роботи люстри необхідно використовувати три лампочки з цоколем Е14 потужністю 40 Вт. Прикрашайте свій будинок за допомогою цієї чудової люстри, і буде вам щастя!

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Кількість джерел світла 3
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 40W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Люстра
Колір Білий, Рожевий
Колір плафона Білий, Рожевий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Флористика
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Квітка, Куля
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги