Каталог товарів

Люстра підвісна галогенна флористика G9 40W G (BKL-507S/13)

  • В наявності: 12
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180815
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 1000mm / Довжина - 700mm / Кількість джерел світла - 13 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / смотреть все
Потіште себе і своїх близьких, подаруйте їм незабутні хвилини відпочинку разом з чудовою люстрою BKL-507S/13, яка виконана в стилі флористика. Адже тільки цей стиль може підняти настрій і налаштувати на доброзичливий лад як власників будинку, так і їх гостей. Люстра з елементами флори здатна перетворити кімнату, внести в неї весняний настрій в будь-яку пору року. Що стосується конструкції даної люстри, то вона являє собою пишну і надзвичайно ніжну рослинну композицію. Висоту люстри можна регулювати за допомогою металевого золотистого ланцюга шляхом видалення або додавання ланок. У люстри 13 скляних матових плафонів білого кольору в формі квіткових бутонів. Рослинну композицію доповнюють металеві декоративні елементи зеленого кольору у вигляді квіткових пелюсток, а також маленькі квіткові бутони рожевого кольору. Для того, щоб цей чудовий букет освітлював ваш будинок необхідно використовувати 13 галогенних капсульних ламп з цоколем G9 потужністю 40 Вт. Тільки одне натискання на вимикач – і ваш будинок наповнитися м'яким, приємним для сприйняття світлом.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 1000mm
Довжина 700mm
Кількість джерел світла 13
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 40W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Люстра
Колір Золотистий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Прованс, Флористика
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна, Кукурудза, Спіральна
Форма плафону Квітка
Цоколь G9
Ширина 700mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги