0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра стельова флористика E14 Mix (BKL-501S/4)

  • 2
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180797
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Стиль - Класичний, Прованс, Флористика / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Різнобарвний / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - До 300mm / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / смотреть все
Весняний настрій в будь-яку пору року вам зможе подарувати чудова Люстра BKL-501S/4, виконана в стилі флористика. А якщо ви віддаєте перевагу використовувати квіткові мотиви в оформленні інтер'єру свого будинку, то вам без неї просто не обійтися. Люстра виглядає свіжо і оригінально, по-квіткового ніжно. Конструкція люстри представляє собою рослинну композицію, наповнену яскравими фарбами і натуральними формами. Металевий каркас темно-зеленого кольору імітує квіткові стебла з листям. До каркаса прикріплені маленькі квіткові бутони насиченого рожевого кольору. Чотири скляних бутона більшого розміру грають роль плафонів. Люстра розрахована на чотири лампочки з цоколем Е14 потужністю 40 Вт. Люстра компактна, не займе багато місця на стелі, не обтяжить зовнішній вигляд приміщення. Вона навпаки стане головною родзинкою інтер'єру вашого будинку, ось побачите. Таку красу по достоїнству оцінять ваші гості і будуть приємно здивовані. Завдяки якісним матеріалам вона прослужить вам протягом багатьох років, радуючи ваш погляд, перетворюючи будинок до невпізнання.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Стиль Класичний, Прованс, Флористика
Призначення Для Вітальні, Для Спальні
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Різнобарвний
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі До 300mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків 4
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія BKL-501
Форма Асиметрична
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Квітка
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 4
Матеріал Метал
Висота 250mm
Діаметр 600mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%