Каталог товарів

Люстра підвісна галогенна флористика G4 20W G (BKL-190S/18)

  • В наявності: 4
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180752
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 600mm / Кількість джерел світла - 18 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / Потужність - 20W / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу / смотреть все
Люстра BKL-190S/18 G виконана в стилі флористика, вона внесе в ваш будинок весняний настрій в будь-яку пору року. Відмінними рисами цього стилю є пелюстки, бутони, стебла. Цей стиль не має меж, для нього характерні плавні вигнуті лінії, округлі кути, оригінальні форми. Люстра витримана в світлих природних тонах, виконана в ніжному кремово-рожевому кольорі. Вона має металевий каркас і скляні плафони у вигляді квіткових бутонів. Для роботи люстри-квітки необхідно вісімнадцять лампочок з цоколем G4 потужністю 20 Вт. З такою чудовою люстрою ваша кімната буде в океані м'якого, приємного світла, ви будете насолоджуватися комфортом і затишком.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 600mm
Кількість джерел світла 18
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 20W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Люстра
Колір Золотистий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Флористика
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Квітка
Цоколь G4
Ширина 950mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги