Каталог товарів

Люстра підвісна для холу E14 40W SL (BCL-291S/12)

  • В наявності: 7
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180696
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Кришталеві / Висота - 900mm / Діаметр - 550mm / Кількість джерел світла - 12 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Кришталь / Напруга - 220V / Потужність - 40W / смотреть все
Люстра BCL-291S/12 виглядає дуже ошатно і урочисто. Виготовлена ​​вона з металу і скла. Завдяки склу люстра вносить в інтер'єр приміщення додатковий потік світла, що зраджує йому непідробний шарм і аристократичність. Крім того люстра створює неповторну гру тіней, переливається на світлі райдужними відблисками. Така велика люстра-підвіс в палацовому стилі стане гарною прикрасою урочистих залів, музеїв, театрів. Навіть найбільш похмуре і сіре приміщення відразу ж перетвориться якщо в нього помістити таку люстру. Люстра має грушоподібну форму, складається з двох ярусів. І верхній і нижній яруси декоровані скляними гранованими прозорими камінчиками. Висоту люстри ви зможете регулювати самостійно за допомогою металевого ланцюга, шляхом додавання або видалення ланок. Для роботи люстри необхідно 12 ламп. Завдяки скляним елементам світловіддача від люстри буде максимальною. Завдяки світлу, який вона випромінює, починають оживати будь-які дизайнерські фантазії, здатні видозмінювати численні приміщення і успішно виділяти найцікавіші деталі інтер'єру.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Кришталеві
Висота 900mm
Діаметр 550mm
Кількість джерел світла 12
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Потужність 40W
Призначення Для Вітальні, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Сріблястий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Палацовий
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Каскад
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги