0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна класична E27 60W PB (BKL-039S/5)

4800.00грн.
  • 28
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180641
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Стиль - Класичний / Призначення - Для Вітальні, Для Кухні, Для Передпокою, Для Спальні / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Латунь / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Більше 600mm / Гарантія - 12 місяців / смотреть все

Хочете, щоб ваш будинок був подібний до розкішного палацу, а ви себе в ньому відчували королем чи королевою? Тоді зверніть увагу на люстру в класичному стилі від ТМ Brille BKL-039S/5. Матеріалами для її виготовлення послужили метал і скло, конструкція складається з одного скляного плафона білого кольору, у формі чаші, декорованого металевою облямівкою, з квітковим візерунком. Підвішений плафон до круглої основи за допомогою одного металевого тримача і ланцюгів. Освітлювальний прилад випромінює м'яке, злегка приглушене світло. Для роботи необхідно використовувати п'ять лампочок з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Така люстра прослужить вам протягом багатьох років, бо класичний стиль оформлення інтер'єрів навряд чи вийде з моди.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Стиль Класичний
Призначення Для Вітальні, Для Кухні, Для Передпокою, Для Спальні
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Латунь
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору і в сторони
Серія BKL-039
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Чаша
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 5
Матеріал Метал
Висота 700mm
Діаметр 600mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%