Каталог товарів

Люстра підвісна класична E27 60W SL (BKL-036S/3)

  • В наявності: 25
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180625
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 650mm / Діаметр - 400mm / Кількість джерел світла - 3 / Кількість ріжків - 3 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / смотреть все

Люстра в стилі бароко BKL-036S/3 зробить дизайн квартири максимально багатим і красивим. І не тільки ліплення на стелі, шикарні меблі або аксесуари створюють шик і затишок в домі, але, без сумніву, дана люстра може вплинути на загальний вигляд будь-якої кімнати в будинку. Що стосується люстри, то вона виготовлена ​​з металу і скла, її конструкція компактна, складається з металевого каркаса сріблястого кольору, прикрашеного об'ємними візерунками і трьох плафонів. Плафони скляні, матові, білого кольору, виконані у формі перевернутої чаші з ребристою поверхнею і нерівними краями. Висоту люстри ви зможете регулювати за допомогою металевого ланцюга шляхом видалення або додавання ланок. Джерелами світла в люстрі виступають три лампочки з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Повісити Такий освітлювальний прилад ви зможете як у вітальні, спальні, так і над обіднім столом. Все залежить від вашої фантазії.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 650mm
Діаметр 400mm
Кількість джерел світла 3
Кількість ріжків 3
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Сріблястий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Асиметрична
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Дзвін
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги