Каталог товарів

Люстра підвісна свічка E14 60W BR (BKL-069S/18)

  • В наявності: 45
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180480
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 1300mm / Діаметр - 1100mm / Кількість джерел світла - 18 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу / смотреть все
Для приміщень, виконаних в класичному стилі, найкраще підійде люстра-підвіс BKL-069S/18 PLomyk. Зовні люстра нагадує старовинний світильник, яким багато століть назад прикрашали будинки знатних осіб, замки, урочисті приміщення для пишних прийомів. Чому б вам і зараз не перетворити свій будинок на середньовічній палац? Люстра виготовлена ​​з металу, її конструкція досить міцна і довговічна. Можете бути впевнені в тому, що вона прослужить вам протягом багатьох років, не втративши свою актуальність. До металевого каркасу кольору старого золота у вигляді безлічі розгалужень прикріплені патрони для лампочок. Вміщені вони в невеликі металеві чашечки з фігурними краями. Дизайн люстри близький до дизайну старовинних канделябрів, джерелами світла в яких служили свічки. Для того, щоб ще раз підкреслити шарм люстри найкраще використовувати лампочки свічкоподібної форми. Для роботи люстри необхідно використовувати 18 лампочок з цоколем Е14 потужністю 60 Вт. Є можливість регулювати висоту люстри за допомогою металевого ланцюга шляхом видалення або додавання ланок. Звичайно ж, таку люстру прийнято вішати в просторих приміщеннях з високими стелями, в заміських будинках, котеджах.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 1300mm
Діаметр 1100mm
Кількість джерел світла 18
Клас захисту I
Матеріал Метал
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 600W
Напрямок світла Вгору і в сторони
Стиль Кантрі, Класичний, Кований
Ступінь захисту оболонки IP20
Технічні особливості Без плафона
Тип Підвісні, Свічки
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи C35-T, C37
Форма лампи Свічка, Свічка на вітрі
Форма плафону Без плафону
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги