Каталог товарів

Люстра підвісна галогенна флористика G4 10W BR (BKL-195S/25)

  • В наявності: 9
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180378
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 1400mm / Діаметр - 800mm / Кількість джерел світла - 25 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / Потужність - 10W / смотреть все
В будь-який час року люстра в стилі флористика від ТМ Brille BKL-195S/25 внесе в будинок трохи літа, затишку і свободи. Рослинні орнаменти, вигнуті лінії, пастельні тони і приємна фактура надають люстрі невагомість та легкість. Виготовлена ​​люстра з металу і скла, являє собою рослинну композицію з витонченими ріжками в формі квіткових стебел, золотистими металевими листами і безліччю маленьких квіткових бутонів рожевого кольору. Бутони виконують роль своєрідних плафонів, випромінюють надзвичайно м'яке розслабляючий світло. Висоту люстри ви зможете регулювати самостійно шляхом видалення або додавання ланок. Для роботи моделі необхідно використовувати 25 галогенних капсульних лампочок з цоколем G4 потужністю 10 Вт. Повісити таку люстру можна куди завгодно, вона не годиться хіба що для офісних приміщень. Люстра прослужить вам багато років, вона буде відмінно освітлювати і прикрашати ваш будинок.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 1400mm
Діаметр 800mm
Кількість джерел світла 25
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 10W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Коричневий
Колір плафона Рожевий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Флористика
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Квітка
Цоколь G4
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги