0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна класична E27 60W PB (BKL-012S/11)

5599.00грн.
  • 5
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180210
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Тип - Підвісні / Стиль - Класичний / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Латунь / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Більше 600mm / смотреть все

Надзвичайної краси люстра BKL-012S/11 виконана в стилі бароко, поєднує в собі високу якість і відмінний дизайн. Для люстри в цьому стилі характерна показна розкіш, хоча вона зберігає в собі таку важливу рису будь-якого класичного стилю, як симетрія. Ця люстра поєднує металевий каркас золотого кольору і насичено-біле скло плафонів. Конструкція люстри досить цікава – невеликі скляні матові плафони в формі чаш з нерівними краями розміщені по периметру каркаса, а в центрі знаходиться ще один великий круглий плафон з металевою облямівкою, прикрашеної різьбленими візерунками. Висоту люстри ви зможете регулювати самостійно за допомогою металевого ланцюга шляхом видалення або додавання ланок. Дана люстра призначена для просторих кімнат з високими стелями. Вона додасть приміщенню невимовною розкоші. Вибравши саме цю люстру, ви залишитеся задоволені співвідношенням ціни і якості.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Тип Підвісні
Стиль Класичний
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Латунь
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 600W
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору і в сторони
Серія BKL-012
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Квітка, Чаша
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 11
Матеріал Метал
Висота 900mm
Діаметр 870mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%