0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна для кухні E27 60W BG (BKL-253S/1)

  • 12
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180201
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні, З абажуром / Тип - Підвісні / Стиль - Кантрі / Призначення - Для Передпокою / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Бежевий / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Більше 600mm / смотреть все
Відмінним рішенням для освітлення житлової площі буде кухонна люстра BKL-253S/1, вона відмінно підійде для різних кімнат і гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Вага – 1,42 кг, висота – 800 мм, а діаметр даного товару – 400 мм. Ширина люстри – від 40 до 60 см. Придбання люстри це складний процес, але його для вас зможе полегшити ТМ Brille. Потужність даного товару – 60 Вт. Люстра призначена для спальні, вітальні. Стиль такої люстри кантрі. Форма люстри – коло.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні, З абажуром
Тип Підвісні
Стиль Кантрі
Призначення Для Передпокою
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Бежевий
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Бежевий
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Дерево, Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз
Серія BKL-253
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Півсфера
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Висота 800mm
Діаметр 400mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%