Каталог товарів

Люстра підвісна для кухні E27 60W WH (BKL-246S/1)

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180190
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні, З абажуром / Висота - 1320mm / Довжина - 450mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Лоза, Метал, Тканина / Напруга - 220V / смотреть все
Спеціально для вас у нас є пропозиція, від якої ви не зможете відмовитися! Хочете зробити атмосферу своєї кухні ще затишніше і комфортніше? Тому люстра для кухні BKL-246S/1 і є тою самою спеціальною пропозицією. Вона являє собою підвісну конструкцію, що складається з одного плафона-абажура. Плафон плетений, по краю декорований бахромою оранжевого кольору. Світло в такій люстрі буде приглушеним, м'яким, теплим, саме таке світло і потрібен для тихого вечоа в колі сім'ї, а якщо вам захочеться влаштувати романтику для своєї другої половинки, то без такого освітлювального приладу вам просто не обійтися. Для роботи люстри необхідна всього одна лампа з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Люстра буде добре поєднуватися з класичним дерев'яним кухонним гарнітуром круглим столом і великими стільцями зі спинкою.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні, З абажуром
Висота 1320mm
Довжина 450mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Лоза, Метал, Тканина
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Кухні, Для Передпокою
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Білий
Колір плафона Коричневий, Помаранчевий
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз
Стиль Кантрі
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Підвісні
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Асиметрична
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Півсфера
Цоколь E27
Ширина 450mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги