Каталог товарів

Люстра стельова галогенна з абажуром G4 20W BG (BR-01253S/9)

  • В наявності: 6
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  178475
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні, З абажуром / Висота - 400mm / Діаметр - 550mm / Кількість джерел світла - 9 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло, Тканина / Напруга - 220V / Потужність - 20W / смотреть все
Давно хочете оновити інтер'єр, замінити старий освітлювальний прилад на новий, але ніяк не доходять руки? Тоді дозвольте вам представити надзвичайно красиву і оригінальну люстру BR-01 253S/9C. Ви тільки погляньте на неї, вона притягує до себе увагу. Люстра виготовлена ​​з металу, її тканинний плафон темно-сірого кольору розсіює м'яке, злегка приглушене світло, здатне створити в кімнаті романтичну атмосферу. Кругла дзеркальна основа, яка знаходиться всередині відкритого плафона, відображає світло вниз, завдяки чому світловіддача буде максимальною. Люстра додатково декорована скляними прозорими підвісками з камінчиками чорного кольору на краях. Ви навіть не здогадуєтеся, яку гру світла може подарувати вам цей твір мистецтва! Для роботи люстри необхідно 9 галогенних капсульних ламп з цоколем G4 потужністю 20 Вт. Висоту люстри можна регулювати самостійно, а зробити це вам допоможе металевий трос, завдяки якому люстра кріпиться на стелі.

Як замінити галогенову лампу на світлодіодну

У даній люстрі можна замінити галогенні лампи на світлодіодні, при цьому ви зможете економити електроенергію і забути про заміну джерела світла на багато років.
При заміні галогенної лампи на світлодіодну слід пам'ятати:
– LED лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80 (Ra>80);
– колірна температура – на рівні 2700-6500К;
– потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижче потужності галогенної лампи, яку потрібно замінити;
– якщо в маркуванні галогенної лампи вказано робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В, якщо 220 В, то і на LED – 220 В. < br /> Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні, З абажуром
Висота 400mm
Діаметр 550mm
Кількість джерел світла 9
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло, Тканина
Напруга 220V
Потужність 20W
Призначення Для Вітальні, Для Натяжної стелі, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Група товарів Люстра
Колір Бежевий
Колір плафона Чорний
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Барабан
Цоколь G4
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги