Каталог товарів

Люстра стельова галогенна G4 20W G (BR-01157C/12)

  • В наявності: 4
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  178196
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні, Розумні / Висота - 500mm / Діаметр - 600mm / Кількість джерел світла - 12 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал, Скло / Напруга - 12V / Потужність - 20W / смотреть все
Сучасний ритм життя закликає нас до лаконічності, зручності, високої функціональності, до мінімалізму. Тому ми прагнемо обладнати свій будинок як можна затишніше і комфортніше, щоб приходячи в нього після важкого робочого дня розслабитися і відчувати себе задоволено. Звичайно, без якісного освітлювального приладу вам не обійтися, ось тому ми пропонуємо вам обзавестися стельової люстрою в сучасному стилі BR-01 157/12. Виготовлена ​​вона з металу і скла, її кругле дзеркальне основа має золотисте покриття, підстава відображає світло вниз, завдяки чому світловіддача від люстри буде максимальною. Люстра декорована безліччю скляних підвісок і ланцюжків, які в поєднанні з дзеркальним підставою створюють надзвичайно красиву гру світла. Милуватися нею можна нескінченно. Для роботи люстри необхідно 12 галогенних капсульних ламп з цоколем G4 потужністю 20 Вт. Ще одним важливим моментом є те, що люстра має три режими світіння, які ви зможете перемикати за допомогою пульта управління. При першому режимі горить 1/3 лампочок, при другому – 1/2 і при третьому горять всі лами. Дана люстра виграшно підкреслить ваш бездоганний смак, індивідуальність вашого будинку, вона буде радувати ваш погляд не один рік, вже будьте в цьому впевнені. При заміні галогенної лампи на світлодіодну слід пам'ятати: лід лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80; колірна температура на рівні 2700-6500К; потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижча за потужність галогенною лампи, яку потрібно замінити; якщо в маркуванні галогенною лампи зазначено робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В, якщо 220 В, то і на лід – 220 В. Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні, Розумні
Висота 500mm
Діаметр 600mm
Кількість джерел світла 12
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал, Скло
Напруга 12V
Потужність 20W
Призначення Для Вітальні, Для Натяжної стелі, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Група товарів Люстра
Колір Золотистий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP20
Технічні особливості Без плафона, З пультом
Тип Дизайнерські, Стельові
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Без плафону
Цоколь G4
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги