Каталог товарів

Люстра підвісна кришталева E14 40W WH (BL-017S/15)

  • 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  178169
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 1950mm / Діаметр - 1000mm / Кількість джерел світла - 15 / Кількість ріжків - 15 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 40W / смотреть все
Найкрасивішим і розкішним стилем, в якому виготовляють освітлювальні прилади, є класичний. Адже тільки цей стиль здатний створити святкову атмосферу і надати приміщенню багатий і аристократичний вигляд. Люстра в класичному стилі BL-017S/15 виготовлена ​​зі скла, характеризується міцністю і довговічністю. Люстра обладнана 15 невеликими скляними плафонами відкритого типу, декорована безліччю скляних підвісок і ланцюжків. Оскільки плафони відкритого типу, то найкраще використовувати свічкоподібні лампочки. З ними люстра буде виглядати не тільки гарніше, але і по-справжньому передасть всю епоху класицизму. Висоту люстри можна регулювати за допомогою металевого ланцюга. Найкраще вона буде виглядати в приміщенні з високою стелею. Складе чудову компанію білим стінам, м'яким меблям, важким портьєрам і дерев'яному столу. Фантазуйте, придумуйте найбільш непередбачуваний дизайн, а дана люстра вам в цьому допоможе.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 1950mm
Діаметр 1000mm
Кількість джерел світла 15
Кількість ріжків 15
Клас захисту I
Матеріал Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 40W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 600W
Напрямок світла Вгору і в сторони
Стиль Вінтаж, Класичний
Ступінь захисту оболонки IP20
Технічні особливості Без плафона
Тип Підвісні, Свічки
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи C35-T, C37
Форма лампи Свічка, Свічка на вітрі
Форма плафону Без плафону
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги