0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Бра Тіффані настінне накладне BL-627W/1 E27

  • 5
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  178164
Характеристики товара: Група товарів - Настінний світильник / Стиль - Тіффані / Призначення - Для Холу / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Коричневий / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Колір плафона - Різнобарвний / Лампа в комплекті - Ні / смотреть все

Бра Тіффані настінне накладне BL-627W/1 E27 виконано у формі чаші. У його дизайні використані зображення квітів і птаха, що летить. Плафон виконаний в вітражній техніці з окремих шматочків різнокольорового скла. Вони з'єднуються між собою за допомогою пайки та дозволяють реалізувати навіть складні оформлювальні ідеї. Колірна гамма – спокійна, неяскрава, підійде під безліч інтер'єрних рішень. Як джерело світла застосовується одна лампа з цоколем Е27 і максимальною потужністю 60 Вт. Можна встановлювати світлодіодну, енергозберігаючу або лампочку розжарювання. Бра Тіффані – відмінне рішення для інтер'єрів в стилі класика і кантрі. Воно підійде для житлової квартири, шоу-руму, готелю або кафе.

Характеристики товара
Група товарів Настінний світильник
Стиль Тіффані
Призначення Для Холу
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Коричневий
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Різнобарвний
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Скло
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору
Серія BL-627
Форма Асиметрична
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Скло
Ширина 280mm
Висота 160mm
Довжина 280mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
А

Оригинальный дизайн этого бра не оставил меня равнодушной. Купила в спальню. Смотрится просто офигенною. Нравится, что можно подобрать любую лампочку.

Відповісти