Каталог товарів

Люстра стельова галогенна G4 10W GY (BR-01327C/10)

  • 4
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  177781
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 710mm / Діаметр - 460mm / Кількість джерел світла - 10 / Клас захисту - III / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / Потужність - 10W / смотреть все
Стельова люстра BR-01 327/10 в сучасному стилі буде добре гармоніювати з сучасними технологічними пристроями, в ній відсутні зайві деталі, вона буде виграшно виглядатиме в кімнатах з невисокими стелями. Якщо ваш будинок обставлений новітньої меблями та іншими елементами декору, тоді ця люстра неодмінно повинна доповнювати інтер'єр вашого житла. Виготовлена ​​вона з металу і скла. Люстра має досить хитромудру конструкцію, яка притягує погляд і виділяє люстру серед інших освітлювальних приладів. Невеликі скляні зірочки, які в даному дизайнерському виконанні грають роль плафонів, випромінюють м'яке, злегка приглушене світло, роблячи атмосферу в кімнаті затишній і злегка романтичною. Для роботи цієї диво-люстри вам необхідно придбати 10 галогенних капсульних ламп з цоколем G4 потужністю 10 Вт. Повісити таое твір мистецтва ви можете на кухні, в передпокої. З нею ваш будинок вдихне ковток свіжого повітря. При заміні галогенної лампи на світлодіодну слід пам'ятати: лід лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80; колірна температура на рівні 2700-6500К; потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижча за потужність галогенною лампи, яку потрібно замінити; якщо в маркуванні галогенною лампи зазначено робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В, якщо 220 В, то і на лід – 220 В. Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 710mm
Діаметр 460mm
Кількість джерел світла 10
Клас захисту III
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 10W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Сірий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Сучасний, Хай-тек
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Фігурна
Цоколь G4
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги