Каталог товарів

Люстра Тіффані підвісна E27 60W BR (BR-602S/12)

  • 2
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  177149
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 1700mm / Діаметр - 1020mm / Кількість джерел світла - 12 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / смотреть все

Люстра в стилі Тіффані BR-602S/39-12 є справжнім витвором мистецтва та здатна підкреслюти вашу індивідуальність. Ви зможете повісити її як у вітальні, так і на кухні або в передпокої. Її місце розташування у будинку залежить тільки від ваших уподобань і фантазії. Люстра виготовлена ​​зі шматочків скла, які з'єднані між собою в мозаїку. Під час розробки ескізу вітражів передбачається достатня кількість Т-образних і хрестоподібних перетинів, які збільшують міцність і довговічність конструкції. Скляний плафон зможе витримати будь-які навантаження і високу температуру. На плафоні даної люстри зображені квіти. Люстра розрахована на 13 лампочок з цоколем Е27 потужністю 60 Вт.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 1700mm
Діаметр 1020mm
Кількість джерел світла 12
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Передпокою
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Коричневий
Колір плафона Різнобарвний
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 600W
Напрямок світла Вгору і в сторони
Стиль Класичний, Тіффані
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма колби лампи A60, C35, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Чаша
Цоколь E27
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
О

Взяв цю люстру у свій готель. Вона гарно вписалась в інтер'єр камінного залу. Ціна досить висока, але Тіффані не виходить з моди все давно, тому модель буде довго актуальною.

Відповісти

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги