Каталог товарів

Люстра підвісна павук в зал E14 40W BR (HTL-127S/5)

  • В наявності: 3
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  176414
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 800mm / Діаметр - 500mm / Кількість джерел світла - 5 / Клас захисту - I / Матеріал - Дерево, Метал / Матеріал плафона - Метал / Напруга - 220V / Поворотний плафон - Так / Потужність - 40W / смотреть все

Про цей світильник можна говорити багато, красиво, нахвалюючи його красу, вишуканість, витонченість і стиль. Насамперед скажу, що модель споту HTL-127S/5 виглядає навіть благородніше, ніж деякі дуже дорогі і вишукані люстри! Мені вона нагадує світильники епохи бароко, знаєте, такі, в яких, замість звичайних ламп, горіли свічки. Хочеться ще назвати цей світильник словом «павутинка», тому що його «гілочки», на яких кріпляться лампи, так в'ються, що нагадують закручену павутину. Почнемо з практичного. Що ж таке «спот», і з чим його подають? «Spot» з англійської перекладається як «пляма», і це цілком пояснює назву для такого світильника. Основний плюс такої моделі в тому, що положення множинних ламп споту ви можете регулювати самостійно, прокручуючи плафон і направляючи світло в конкретну область кімнати, так ви можете освітити потрібні, найважливіші елементи декору інтер'єру, граючи з освітленням, зробити кімнату об'ємніше, або, навпаки, компактніше. Наша модель кріпиться на стелю, і за зовнішніми ознаками вона нагадує більше люстру, ніж світильник. Розміри досить габаритні. Виготовлений спот з металу, покриття стара мідь. Такий світильник буде поєднуватися з інтер'єрами в стилі ф'южн, олд-хаус і подібними, а своє місце він знайде в просторій вітальні, спальні або кухні. Для роботи цього прекрасного споту вам знадобляться п'ять лампочок з цоколем Е14, підійдуть звичайні лампочки розжарювання, енергозберігаючі або світлодіодні. Купуйте в свій будинок цей шикарний спот і, повірте, цей вибір не змусить вас шкодувати ні на секунду!

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 800mm
Діаметр 500mm
Кількість джерел світла 5
Клас захисту I
Матеріал Дерево, Метал
Матеріал плафона Метал
Напруга 220V
Поворотний плафон Так
Потужність 40W
Призначення Для Вітальні
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Люстра
Колір Коричневий
Колір плафона Бронзовий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Регульоване
Стиль Економ
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Дизайнерські, Павук
Форма Асиметрична
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Дзвін
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги