Каталог товарів

Люстра стельова галогенна G4 20W CH (HTL-11C/8)

  • 253
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  176042
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 110mm / Діаметр - 680mm / Кількість джерел світла - 8 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 12V / смотреть все
Для того, щоб висвітлити невелике приміщення і підкреслити його деталі вам просто необхідно повісити в нього стельову люстру HTL-11-63/8. Металева конструкція люстри щільно прилягає до стелі, що зробить кімнату візуально просторіше. Каркас люстри металевий, круглий, покритий хромом, що надає йому додатковий блиск. Люстра має вісім маленьких скляних гранованих плафонів, добре пропускають світло. Завдяки поєднанню двох матеріалів: скла і металу, люстра прослужить вам протягом багатьох років, не втративши свою популярність. Для роботи люстри необхідно вісім ламп з цоколем G4 потужністю 20 Вт. Завдяки сучасному дизайну ви зможете повісити її в приміщення, виконане в стилі hi-tech, мінімалізм, техно. Все залежить від вашої фантазії. При заміні галогенною лампи на світлодіодну слід пам'ятати: лід лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80; колірна температура на рівні 2700-6500К; потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижча за потужність галогенною лампи, яку потрібно замінити; якщо в маркуванні галогенною лампи зазначено робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В., якщо 220 В, то і на лід – 220 В. Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 110mm
Діаметр 680mm
Кількість джерел світла 8
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 12V
Потужність 20W
Призначення Для Вітальні, Для Натяжної стелі, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі До 300mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Безбарвний
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Фігурна
Цоколь G4
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги