0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна галогенна G4 20W PN (BR01082S/4)

  • 8
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  174111
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Галогенні / Тип - Підвісні / Стиль - Хай-тек / Призначення - Для Бару, Для Холу / Потужність - 20W / Тип лампи - Галогенна, Світлодіодна / Колір - Нікель / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Більше 600mm / смотреть все

При заміні галогенною лампи на світлодіодну слід пам'ятати: лід лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80; колірна температура на рівні 2700-6500К; потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижча за потужність галогенною лампи, яку потрібно замінити; якщо в маркуванні галогенною лампи зазначено робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В., якщо 220 В, то і на лід – 220 В. Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Галогенні
Тип Підвісні
Стиль Хай-тек
Призначення Для Бару, Для Холу
Потужність 20W
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Колір Нікель
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Білий, Безбарвний
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз
Серія BR01082
Форма Квадратна
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Куля
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь G4
Кількість джерел світла 4
Матеріал Метал
Висота 920mm
Довжина 320mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%