Каталог товарів

Люстра Тіффані підвісна E27 60W BR (BL-618S/1)

  • В наявності: 8
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  172391
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 1050mm / Діаметр - 410mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / смотреть все

Підвісна люстра BL-618S/1 виконана в стилі Тіффані. Завдяки теплій колірній гамі та приглушеному світлу вона наповнить інтер'єр затишком. Світильник добре виглядатиме у вітальні або їдальні. Він гармонійно поєднується з інтер'єром в стилі кантрі або модерн. Плафон люстри виконаний у спеціальній техніці: різнокольорові скельця обертають в мідну фольгу і з'єднують між собою. Для роботи люстри потрібно використовувати одну лампочку з цоколем E27 потужністю 60 Вт. Підійде світлодіодна, енергозберігаюча або лампа розжарювання. Ви можете регулювати висоту люстри, додаючи або видаляючи ланки на металевому ланцюгу. Люстра в стилі Тіффані матиме гарний вигляд у домашньому інтер'єрі, а також прикрасить ресторани та кафе.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 1050mm
Діаметр 410mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Кухні
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Коричневий
Колір плафона Різнобарвний
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз
Стиль Класичний, Тіффані
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи A80, G95
Форма лампи Грушовидна, Куляста
Форма плафону Півсфера
Цоколь E27
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Н

У этой люстры подкупают холодные пастельные тона плафона. Искала и нашла. Скажу, что именно Тиффани даже в большом магазине Дортмунда почти нет. А у нас в Киеве в Брилле есть где разгуляться. В общем покупкой довольна. Быстро привезли и видно, что товар новый. Собирал электрик Брилле, установил - светит и радует. Получилась очень красивая гостиная.

Відповісти

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги