Каталог товарів

Люстра Тіффані підвісна E27 60W BR(BL-606S/1)

  • В наявності: 26
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  172350
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 1050mm / Довжина - 410mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / смотреть все
Люстра в стилі Тіффані BL-606S/1 – це не просто освітлювальний прилад, це справжній витвір мистецтва. Вона впишеться в інтер'єр, виконаний стилі кантрі, де переважають легкість і простота. Люстра являє собою шматочки скла, які з'єднані між собою в мозаїку за допомогою мідної фольги і свинцевих протяжок. Міцності та надійності люстрі додає те, що всі елементи з'єднані між собою за допомогою олов'яного припою. Під час розробки ескізу вітража передбачається достатня кількість Т-подібних і хрестоподібних перетинів, які збільшують міцність конструкції. Скло витримує великі навантаження і підвищену температуру. Дана люстра розрахована на одну лампочку з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. У дизайні люстри переважають світлі тони, а металевий каркас пофарбований в чорний колір. Люстра не вимагає до себе особливого догляду, достатньо просто протерти її вологою ганчіркою, а також можна використовувати засоби для чищення скла. З огляду на те, що люстра випромінює м'яке, злегка приглушене світло, в доповнення до неї краще використовувати бра або настільну лампу.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 1050mm
Довжина 410mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Кухні
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Коричневий
Колір плафона Різнобарвний
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз
Стиль Тіффані
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Квадратна
Форма колби лампи A80, G95
Форма лампи Грушовидна, Куляста
Форма плафону Піраміда
Цоколь E27
Ширина 410mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
В

Яркая, интересная. Именно то, что нужно для детской. Детям понравилась расцветка, а мне качество. Прочная, освещает небольшую комнату хорошо. Пока без проблем.

Відповісти

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги