Каталог товарів

Люстра підвісна для кухні E27 60W BR (BR-443S/1)

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  172190
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 1040mm / Довжина - 120mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Дерево, Кераміка / Напруга - 220V / смотреть все
Такий стиль в інтер'єрі, як кантрі, добре підходить для оформлення заміських будинків, котеджів, а в міській квартирі він здатний створити справжній рай на землі. Тільки уявіть собі: плетені меблі, легкі квіткові фіранки, круглий дерев'яний стіл, і щоб на вікнах квіти. Цей стиль в інтер'єрі має на увазі легкість і невагомість, до яких ви так прагнете. А тим більше, якщо сірість бетонних стін вже встигла вам гарненько набриднути, тоді вперед за новими відчуттями. Люстра BR-443S/1 якраз таки добре підійде для приміщень, виконаних в «сільському дусі». Виготовлена ​​вона з натурального матеріалу – дерева. Її дерев'яний прямокутний плафон декорований візерунком з кераміки білого кольору. Візерунок містить елементи рослинної композиції. В оформленні люстри переважають натуральні кольори, що ще раз підкреслює характерні риси того стилю, в якому вона виконана. До дерев'яної основи плафон кріпиться за допомогою каната золотистого кольору. Якщо ви захочете змінити висоту люстри, то це зробити дуже просто: зав`язуєте вузол в потрібному вам місці, і все готово. Поєднання керамічних і дерев'яних елементів в люстрі нададуть кімнаті додатковий затишок. У вашому новому сільському будинку, ви зможете працювати в задоволення і жити в безтурботності.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 1040mm
Довжина 120mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Дерево, Кераміка
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Бару, Для Кухні, Для Спальні
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Коричневий
Колір плафона Білий, Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз
Стиль Східний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Прямокутна
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Прямокутник
Цоколь E27
Ширина 160mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги