Каталог товарів

Люстра підвісна на один плафон HD-60/70W Tr

  • 2
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  154141
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 970mm / Діаметр - 330mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / Потужність - 40W / смотреть все

Для освітлення офісних приміщень, торговельних і виставкових площ, найкраще використовувати підвісний світильник HD-60/70W Tr. Виготовлений він з металу і скла, досить міцний, забезпечить якісне освітлення потрібного об'єкту або площі. Світло в такому світильнику спрямоване вниз, завдяки чому з його допомогою можна акцентувати увагу на якійсь потрібній деталі. До металевої основи плафон світильника кріпиться за допомогою металевих тросів. Світильник розрахований на одну лампу із цоколем Е27 потужністю 40 Вт. Для роботи світильника можна використовувати лампочку розжарювання або люмінесцентну компактну лампу.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 970mm
Діаметр 330mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 40W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Колір Сірий
Колір плафона Безбарвний, Сірий
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Індустріальний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги